Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Dupla szülinap « Hordozni jó!

Dupla szülinap

A kislányunk a hétvégén lett három éves, a blogot pedig épp ma egy éve indítottam.

A hároméves családi szülinapi ünneplése egyszerűen tökéletes volt. Nyugalomban, boldogságban telt. Minden szülinap fontos mérföldkő, de valahogy ez a három év mégis mintha egy nagyobb lépés lenne. Ebben az érzésben biztosan szerepet játszik a hármas szám spirituális jelentése. Meg az is, hogy bár szinte a nap minden percét együtt töltjük, mégis nap mint nap rácsodálkozom a saját gyerekemre: hogy háromévesen már mennyi mindent tud és érez, hogy milyen érzékeny és okos (és néha hisztis :-), hogy mennyire szabad és tudatos, hogy milyen csodálatos egyéniség.  Három évesen már kész kis hölgy 🙂 Íme az ünnepelt:

Blogszülinap:
Egy éve egy nagyon kedves barátnőm szelíd unszolására indítottam a blogot. Azóta is hálás vagyok neki ezért a kis noszogatásért,és hogy hatására elkezdtem írni. Az internet és a blog segíti a munkámat, a babahordozás ügyét, és sokat tanulok belőle, általa. Az elmúlt években sok tapasztalatot szereztem a hordozókendő tanfolyamokon. Öröm az, amikor látom, hogy a babának milyen jó az édesanyja közelsége és viszont: az anyukára milyen jó hatással van a hordozás. Öröm hozzásegíteni a várandósokat, az anyukákat, a családokat ahhoz, hogy megtalálják a harmóniát. Számomra a legnagyobb boldogság az, amikor elmesélik az anyukák, hogy mennyivel könnyebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb a kisbabájuk (és persze ezzel ők maguk is :-), amióta a hordozókendőt használják.
A blogom segít abban, hogy mindezt a tapasztalatot, örömöt megosszam veletek. Köszönöm, hogy velem tartottatok az elmúlt évben. Az elkövetkező hetek-hónapok izgalmas meglepetéseket rejtenek. Kövessétek továbbra is a bejegyzéseket!

0 Hozzászólás “Dupla szülinap”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!