Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Higher is better / A magasabb jobb « Hordozni jó!

Higher is better / A magasabb jobb

A napokban benéztünk az egyik nagy babaáruházba. Sorakoztak a jobbnál jobb babakocsik. Az egyik hiper-szuper méregdrága márkának külön kiemelt helye van. Ezen kocsik lényege, hogy magas építésűek, a babák kb. másfél méterre vannak a földtől. A kocsik fölött egy képernyőn folyamatosan megy a cég reklámja. A szlogen: higher is better.

Megálltam, elgondolkodtam, és először kicsit bosszankodtam, aztán jót nevettem magamban. Hogy mennyire igaz: minél magasabban van a baba, annál jobb neki. De hát a hordozásnál-testközelségnél mi lenne magasabb és jobb???

Mert azt ma már mindenki tudja, hogy pl. az utcán épp az alsó részen a legszennyezettebb a levegő, ezért fontos, hogy a babák ne legyenek alacsonyan, ne a tömény szmogot szívják. Erre válaszképp egyre magasabb építésű babakocsikat dobnak piacra elképesztően drágán. Pedig mennyivel egyszerűbb, jobb, kényelmesebb és még olcsóbb is hordozni a babákat.

Arról nem beszélve, hogy nemrégiben az egyik belvárosi parkban láttam egy anyukát: ugyanezt a hiper-szuper babakocsit tolta, kisbabáját pedig a kezében vitte, mert – szuper magas babakocsi ide vagy oda – kisbabája sírt a kocsiban. Anya testközelségénél ugyanis nincs jobb a világon 🙂

Végül álljon itt egy témába vágó banner:

2 Hozzászólás “Higher is better / A magasabb jobb”


  • Ez az a skandináv márka, amelyiktől nekünk székünk van, igaz? Van jelenleg drágább babakocsi a piacon?

  • Igen, ez az a márka. A szék amúgy tetszik belőle (na meg az ára is 🙂 Nem tudom, van-e ennél drágább babakocsi (kb. negyed millióba kerül…), a legdrágábbak talán ekörül vannak. Persze a határ a csillagos ég – amíg van, aki megveszi…

Szólj hozzá!