Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hogy ne mindig csak panaszkodjam, « Hordozni jó!

Hogy ne mindig csak panaszkodjam,

következzék most egy pozitív tapasztalat:
Múlt pénteken részt vettünk a szokásos Ringatón a szokásos helyen (Flóra változatlanul imádja a foglalkozásokat, és persze Ilit, aki tartja). Azalatt az egy óra alatt, amíg a közösségi házban voltunk, láttam két Lana kendőben hordozott babát (egyet elöl Olivában, egyet háton Rubinban), mindkettő jól volt megkötve! Láttam egy babát erszényben csípőn (nagyon szép volt az erszény, de a márkáját nem tudom), és láttam még egy babát háton Mei Taiban (valamilyen pöttyös-foltosban – MT-tudorok biztosan azonnal rávágnák, milyen márka, én nem tudom). A lényeg, hogy mind hordozott baba, és ráadásul jó eszközben és jól!
Örömteli látni, hogy egyre jobban terjed a hordozás.
Csak hogy teljes legyen a kép, volt egy láblógatós (BB) kenguruban elöl kifelé hordozott baba is (de anyukája nagyon érdeklődött a kendő iránt), meg persze továbbra is volt sok babakocsi…

0 Hozzászólás “Hogy ne mindig csak panaszkodjam,”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!