Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozókendő tanfolyamok Kecskeméten « Hordozni jó!

Hordozókendő tanfolyamok Kecskeméten

Házhoz jön a segítség!
Október 20-án ismét tartok hordozókendő tanfolyamokat Kecskeméten, melyre szeretettel várok minden kecskeméti és Kecskemét környékén lakó kismamát, hogy megtanuljátok biztonságosan és kényelmesen hordozni a babátokat.

Kisbaba elöl hordozása hordozókendőben Házimunka hordozott babával

A hordozás segít a mindennapokban: sírós, hasfájós kisbabád megnyugszik a  hordozókendőben; hordozott babával szabadon tudod végezni a házimunkát, könnyedén tudsz vele sétálni, kirándulni.

A tanfolyamok ideje:
2011. október 20. 10.00-11.30: Elöl hordozás>>
2011. október 20. 11.30-13.00: Csípőn és háton hordozás>>
Helyszín: Szentcsalád Közösségi Ház, Irinyi u. 62.

A tanfolyamok egyszerre vagy egymástól függetlenül is elvégezhetőek.
Várandósoknak az elöl hordozás tanfolyamot javaslom.
Újszülött kortól lehet már háton is hordozni, tehát aki pici babával jön (vagy még csak várandós), az is nyugodtan megtanulhatja az elöl hordozás mellett a csípőn és háton hordozást is (amikor a babák átlépik az 5-7 kg-s súlyhatárt, mindenképp a csípőn és háton hordozás javasolt.) Tehát egy-egy család nyugodtan jöhet mindkét tanfolyamra.

Kérlek, a tanfolyamokra itt jelentkezz: bit.ly/dkyS2P

A tanfolyammal kapcsolatos esetleges kérdésekre szívesen válaszolok a meszaros.aniko@hordoznijo.hu címen vagy a 06-20/7738855-ös telefonszámon.

0 Hozzászólás “Hordozókendő tanfolyamok Kecskeméten”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!