Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozós sport anyukáknak « Hordozni jó!

Hordozós sport anyukáknak

Ha kisbabád van, bizonyára neked is gyakran eszedbe jut: milyen jó lenne/kellene mozogni valamit rendszeresen.

Kismamaként azonban sokszor nehéz megszervezni, hogy valaki vigyázzon a gyermekedre, míg te a kondíciódat ápolod. Ezért szerintem az a legjobb megoldás, ha együtt tudok mozogni. Igen ám, de hogyan? Kisgyerekkel nem lehet úszni, aerobikozni vagy futni. Lehet járni baba-mama jógára, ami nagyszerű dolog, de emlékeim szerint engem nem mozgatott meg annyira, hogy jóleső fáradsággal induljunk haza óra végén. Lehet menni babaúszásra, de az nem neked, hanem a babádnak szól. Lehet menni manótornára vagy tipegőre, de ezek mind-mind a kicsiket mozgatják és nem téged.

Van viszont egy olyan mozgásforma, amely tetőtől talpig megmozgat, gyermeked végig veled lehet és bónuszként mindezt jó levegőn teszed: ez a nordic walking.

A nordiconline.hu rendszeresen szervez edzéseket kismamáknak és anyukáknak.

  • Ha már tudsz hordozni, nyugodtan viheted magaddal a gyermekedet és hordozódat. Mehettek együtt.
  • Ha még nem tudsz hordozni, akkor is részt tudtok venni együtt az edzéseken: hordozóeszközt biztosítok a helyszínen és szakszerű segítséget is kapsz, hogy edzés alatt hordozni tudd kisbabádat.

Hordozós port anyukáknak

Ha részt veszel a hordoznijo.hu hordozókendő tanfolyamain, ajándékot kapsz: az első nordic walking edzés ingyenes.

Nincs több kifogás! Mozgásra fel!

A hordozókendő tanfolyamokra itt tudsz jelentkezni>>

A tanfolyami időpontokat a tanfolyamnaptárban és az oldalsávban találod.

Tanfolyami helyszínek>>

Már csak egy szuper jó minőségű hordozóeszközre van szükséged? Itt nézz körül!>>

0 Hozzászólás “Hordozós sport anyukáknak”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!