Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Játssz velünk! « Hordozni jó!

Játssz velünk!

Vegyél részt a hordoznijo.hu és a Minivilág közös játékában! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre, és nyerj Minivilág gyerekkönyveket!
1. Hány éveseknek ajánljuk a minivilág könyvsorozatot?
a. 0-3 éveseknek
b. 4-6 éveseknek
c. 7-12 éveseknek

2. Melyik sorozatban jelent meg az Évszakok című minivilág ez év tavaszán?
a. Nagyszemű lapozó
b. Tapintós felfedező
c. Kirakókönyv

3. Mikor rendezték meg a 3. Nemzetközi Babahordozó Hetet Budapesten, amelyről a minivilág magazin egy kétrészes riportban is beszámolt?
a. 2010 októberében
b. 2009 novemberében
c. 2011 januárjában

A helyes válaszért olvasd el a riportot >>>

Küldd be a válaszokat 2011. április 18-ig a meszaros.aniko(kukac)hordoznijo.hu email címre. Tüntesd fel mindhárom kérdésnél a  helyes válasz betűjelét!

Beküldési határidő: 2011. április 18.
Sorsolás: 2011. április 19.

A nyertesek Botyánszki Bence és Maroda Katalin. Gratulálunk!

A játékosok a részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy e-mail címük bekerüljön a hordoznijo.hu és a minivilag.hu adatbázisába, valamint hozzájárulnak a Hordoznijo.hu és a Minivilág hírleveleinek fogadásához. (A hírlevelekről bármikor le lehet iratkozni a levél végén található linkre kattintva.)

Ha hordozóeszköz vásárlási utalványt vagy hordozókendő tanfolyami részvételt szeretnél nyerni, kattints IDE>>!

 

0 Hozzászólás “Játssz velünk!”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!