Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Rólam « Hordozni jó!

Rólam

Babahordozási tanácsadó Kislányom születésekor szerettem bele a hordozókendőbe, a szerelem azóta is tart. Annyira nagyszerű dolognak tartom a hordozást, hogy szeretném minél több szülőnek átadni ezt az élményt – az ő és kisbabájuk legnagyobb megelégedésére.

Miért higgy nekem?

Kislányomat születése óta hordoztam, hordozókendő tanfolyamvezetőként 2007 óta tanítom a kismamáknak, anyukáknak, apukáknak, hogy hogyan kell biztonságosan és kényelmesen hordozni a babákat és kisgyerekeket. A Beli Buba Babahordozó Iskola szakmai szervezet tagja vagyok.

Az elmúlt évek alatt sok szülővel és kisbabával, sok kérdéssel találkoztam. A tapasztalataim megtanítottak arra, hogy minden szülő és minden baba más és más: ehhez mérten kinek-kinek más hordozási mód vagy más hordozóeszköz a megfelelő. Ennek megtalálásában segítek a tanfolyamokon ill. az egyéni konzultáción személyes tanácsadás formájában.

Mészáros Anikó

babahordozási tanácsadó, hordozókendő tanfolyamvezető, LANA

email: meszaros.aniko (kukac) hordoznijo pont hu

telefon: +36-20/773-8855

 

Kérdezz bátran!

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tárgy

Ide írhatod a kérdésed, megjegyzésed

Írd be a kódot!
captcha

 

Mészáros Anikó babahordozási tanácsadó sajtómegjelenései

 

Babahordozási szakértő - Mészáros Anikó

A weboldalak tárhelyszolgáltatója: 3 in 1 Hosting Bt. (szh: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11., telefon: +36/24/886-491)