Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 BLOG « Hordozni jó!

Újdonság: LANA karikás kendő

Varrattunk néhány LANA kendőanyagból karikás hordozókendőket. A karikás kendő kiváló kiegészítő hordozóeszköznek: kéznél van, ha gyorsan kell, főleg a totyogó igényeit tudja kiválóan kielégíteni: felfedezni a világot, vissza anyához, majd újra elindulni… Minden karikáshoz tartozik egy kis szatyor ugyanabból az anyagból!

Natúr színű karikás kendő

– a kendő nyers vászon színű –

A kendők akcióban – galéria>>

Hossza: 170 cm

A karikás kendő jelenleg nem rendelhető az oldalon.

További információ: meszaros.aniko(kukac)hordoznijo.hu vagy 06-20/7738855

 
 

Születés Hete Újpesten

Május 5-én kezdődik a Születés Hete. Ebben az évben az Újpesti FitForma Stúdió is csatlakozik a rendezvénysorozathoz. Cím: 1041 Budapest, Király u.13.

Érdekes és értékes előadásokon vehettek részt. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Részletes program:

Tovább>>

Tudatos Szülők Hete Újpesten

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Máj. 2-5. között rendezik meg a Tudatos Szülők Hetét az Újpesti Ifjúsági Sport- és Szabadidőközpontban.

Tovább>>

Hordozókendő tanfolyamok Kecskeméten

Babahordozás hordozókendőben

Kiegyensúlyozott, nyugodt, derűs kisbaba – a hordozás pontosan ezt nyújtja számodra!
A hordozott babák nyugodtabbak, kevesebbet sírnak és ritkábban fáj a hasuk is.

A hordozókendő tanfolyamon megtanulod az anatómiailag helyes és biztonságos hordozás alapjait és trükkjeit!

Tovább>>

Babahordozás mint a szülői kompetencia megerősítője

Babahordozás és szülővé válás

Úgy hozta az élet, hogy már 30-as éveimet tapostam, mire édesanya lettem.

Addigra már elég sok tapasztalaton túl voltam: elvégeztem jó pár felsőfokú iskolát, másoddiplomákat szereztem (köztük többet párhuzamosan, munka mellett); dolgoztam vezetőként, felelős beosztásban – szóval az életem nem szűkölködött sem feladatokban, sem kihívásokban, sem felelősségben. És én mindig helytálltam.

Alapvetően nagyon racionális voltam, amolyan „észlény” a szónak abban az értelmében, hogy szinte mindent „agyban” döntöttem el, tudatosan kontrolláltam. Határozott és pontos elképzeléseim voltak a világról és arról, hogy a dolgoknak hogyan kell lenniük, mi hogyan helyes.

Amikor babát vártam, szokásomhoz híven igyekeztem  mindent előre kitalálni, eltervezni , mindenre felkészülni (akkor azt hittem, tudom, mi vár rám :-). Ez a felkészülés a saját elképzeléseimhez mérten egész jól sikerült: voltunk szülésfelkészítő előadásokon, még szülőpozíciós jógán is; jártam kismama jógára, olvastam sok mindent a szoptatásról, volt egy remek és megértő nőgyógyászom; sokat hintaszékeztem (mert az jót tesz a babának…), sokat hallgattam ellazító zenéket, beszélgettem a csöppséggel, meséltünk neki, még baba-mama kapcsolatanalízisre is jártam…. Szóval megtettem mindent, hogy felkészülve várjuk ŐT.

Aztán megszületett. Ez volt az első, ami váratlanul ért: a szülés maga. Hiába olvastam és hallottam rengeteg mindent róla, hiába készültem rá, hogy hogyan lesz… A szülés maga közel sem úgy történt, ahogyan terveztük, nem úgy, ahogyan szerettem volna. Ez volt addigi felnőtt életemben szinte az első olyan komoly esemény, amikor az irányítás kicsúszott a kezeim közül és tehetetlennek éreztem magam. Tovább>>

Hordozókendő tanfolyamok Kecskeméten

Házhoz jön a segítség!
Október 20-án ismét tartok hordozókendő tanfolyamokat Kecskeméten, melyre szeretettel várok minden kecskeméti és Kecskemét környékén lakó kismamát, hogy megtanuljátok biztonságosan és kényelmesen hordozni a babátokat.

Tovább>>

Tanácsadás a Hordozásünnepen

Az Ölbebaba Egyesület idén is megrendezi a Hordozásünnepet.

Jún. 5-én vasárnap a Gellért-hegyen 10-13 óráig szeretettel várjuk a hordozó és (még) nem hordozó családokat! Lesz hordozási tanácsadás is, engem is megtaláltok a helyszínen!

Nagyobbacskáknak lesznek kendős játékok.

Vizet, innivalót mindenképp hozzatok magatokkal!

A rendezvény ingyenes  – eső esetén elmarad.

Részletek az Ölbebaba honlapján.

 

 

Játssz velünk!

Vegyél részt a hordoznijo.hu és a Minivilág közös játékában! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre, és nyerj Minivilág gyerekkönyveket!

Hordozókendő tanfolyamvezetői képzés indul márciusban

Tanfolyamvezetői képzés és szakmai képzés indul a Beli Buba Babahordozó Iskolában. Tovább>>

Újdonság a Lanától

Új kendőszínt hozott be a LANA. Egy nagyon divatos színt választottak:

LANA Bíbor hordozókendő

Tovább>>