Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Bábanap 2010 « Hordozni jó!

Bábanap 2010

Az Országos Bábaszövetség idén is megszervezi a Szülésznők Nemzetközi Napját, a Bábanapot: május 5-én 10- től 16 óráig.

Helyszín: Vasúttörténeti Park (13. ker. Budapest, Tatai út 95.)

A Füstiben a füves területen sátrakat állítanak fel. Ez egy laza, beszélgetős, találkozós ünnep. A sátraktól nem messze ragyogó játszótér van, a papák elmehetnek a gyerekekkel mozdonyokat nézni, fagyit enni, amíg az asszonyok kibeszélgethetik magunkat a szülésről, várandósságról, szoptatásról, gyereknevelésről.

Lesz babahordozási tanácsadás próbahordozási lehetőséggel egybekötve!

Találkozhattok homeopátiás, aromaterápiás, virágterápiás szakemberekkel, szoptatási szaktanácsadókkal, őssejtes szakemberekkel.

Lesz szoptatós / pelenkázós sátor.

Délután átadják az Országos Bábaszövetség által alapított Bábadíjat annak a szülésznőnek, aki a legtöbb szavazatot kapta a kismamáktól és a szakmától.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

2 Hozzászólás “Bábanap 2010”


Szólj hozzá!