Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozóeszközök « Hordozni jó!

Hordozóeszközök

Kedves Érdeklődők! Tájékoztatlak titeket, hogy a hordozóeszköz forgalmazás az oldalon jelenleg szünetel.

Szövött hordozókendő

Hordozókendő

A hordozókendő újszülött kortól használható a hordozós kor végéig (a gyermek 4-5 éves koráig) elöl-, csípőn- és háton hordozásra.

Itt elolvashatod, hogy miért jó a hordozókendő.

Itt pedig arról tájékozódhatsz, milyen a jó hordozókendő.

Itt választhatsz a kiváló minőségű biopamut LANA hordozókendőkből.

Ha még nem tudod, hogyan kell használni a hordozókendőt, megtanulhatod egy tanfolyamon. Gyere el, segítek a kötések megtanulásában, a megfelelő kendő kiválasztásában. Itt jelentkezz!

MeiTai

LANA kendős meitai - biopamut

Meitai

Itt választhatsz a kiváló minőségű biopamut LANA MeiTai-okból.

Ez az ún. “kendős” MeiTai újszülött kortól használható a hordozós kor végéig (kb. 4-5 éves korig). Elöl-, csípőn- és háton hordozásra is alkalmas. Azoknak ajánlom, akik úgy érzik, túl bonyolult a hordozókendő használatának megtanulása, vagy nehezebben boldogulnak a sok és hosszú anyaggal, amit egy hordozókendő jelent. A MeiTai használata egyszerűbb, mint egy hordozókendőé, de a hordozás trükkjeit érdemes elsajátítani. Erre lehetőséged van egy tanfolyamon. Gyere el, segítek a kötések megtanulásában, a megfelelő hordozóeszköz kiválasztásában. Itt jelentkezz!

Karikás kendő