Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Ne vegyél kendőt – « Hordozni jó!

Ne vegyél kendőt –

amíg ki nem próbáltad!
Örömmel tapasztalom, hogy egyre többen és többen érdeklődnek a hordozás és a hordozókendő iránt.

Ennek következményeként egyre többen kérdezik tőlem, hogy milyen kendőt érdemes beszerezni, melyik a legjobb, milyen hosszú legyen stb.
Természetesen szívesen elmondom, melyek a jó hordozókendő ismérvei, de azt tartom a legjobb megoldásnak, ha a szülők testközelben ismerkednek meg a babahordozással, aztán konkrétan a kendőben való hordozással, valamint kipróbálnak többféle kendőt és hordozóeszközt (több különböző szövött hordozókendőt, rugalmast, MeiTait stb.) – minderre lehetőség nyílik a hordozókendő tanfolyamokon. A megszerzett ismeretek és a tanultak birtokában sokkal könnyebb eldönteni, milyen hordozóeszközt válasszanak, melyik a legmegfelelőbb számukra az adott élethelyzetben. A tanfolyamon segítek a kiválasztásban, a megfelelő hossz megállapításában.
Lehetőség van a hordozóeszközök kölcsönzésére is, hogy vásárlás előtt a mindennapi használatban tesztelhesd választottadat.
Több anyukával találkoztam az elmúlt hetekben, akik már jóval a tanfolyam előtt beszerezték a hordozókendőt, aztán a tanfolyamon kiderült, hogy talán szerencsésebb lett volna, ha várnak egy kicsit a vásárlással. Az információk és tapasztalatok fényében többször kiderült, hogy nem a megvásárolt kendő volt a legjobb választás. Elkeseredni nem kell, nincs semmiféle “végzetes” tévedés, de érdemes tájékozódni, próbálni, mielőtt dönt az ember. Egy igazán jó minőségű hordozó nem olcsó, érdemes tehát megfontoltan választani a saját magunk és gyermekünk legnagyobb megelégedésére.

Végezetül: korábban már több bejegyzésben is írtam, hogy én a LANA kendő mellett tettem le voksomat. Itt olvashatsz róla bővebben.

0 Hozzászólás “Ne vegyél kendőt –”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!