Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Babycab hordozó és hordozós ruházat « Hordozni jó!

Babycab hordozó és hordozós ruházat

Az előző bejegyzés nyomán fölmerült bennem néhány kérdés a Babycab hordozós kabátokkal kapcsolatban, így készült egy interjú is. Íme hát Dévai Zsófi válaszai.
Mészáros Anikó: Mekkora  gyermek hordozására alkalmas az általad tervezett hordozóeszköz?
Dévai Zsófia: Kb. 10 kilóig tesztelt a mintadarab – mivel ekkora jelenleg a kisebbik gyermekem – de reményeim szerint 15 kilóig is alkalmas rövid távú hordozásra.
Mészáros Anikó: Beválik-e csípőn hordozásnál?
Dévai Zsófia: Vannak ennél jobb, és egyszerűbb megoldások a csípőn hordozásra, ez a hordozó erre nem alkalmas, bár elképzelhető, h egy leleményes kismama addig igazgatja a pántokat, hogy be tudja állítani magának. A poncsó forgatható, így bármely pozícióban hordozott babával fölvehető, a kabát pedig egy előre és hátra cipzározható hordozó-betéttel variálható.
Mészáros Anikó: Ezek szerint a kabát más hordozó eszközzel is használható, nem csupán azzal, ami jelenleg belecipzározva látható a kiállításon?
Dévai Zsófia: Igen, igyekeztem úgy megtervezni a hosszú kabátot, hogy bármilyen hordozó eszközzel használható legyen, sőt, várandós betétet is terveztem hozzá. Így lesz “három az egyben kabát”, ami baba nélkül is fölvehető, hiszen akadnak azért olyan pillanatok – legalábbis minden kismamának kívánom -, amikor ki kell kapcsolódni egy kicsit, és elmenni a férjünkkel egy téli randevúra.
Mészáros Anikó: Mikor vásárolhatnak belőle az érdeklődők?
Dévai Zsófia: A következő őszi-téli szezonra remélhetőleg kijön egy megfizethető széria,  ennek a legmegfelelőbb módját keressük jelenleg.
Mészáros Anikó: Milyen színekben tervezed még az előállítását?
Dévai Zsófia: Egy kisszériás magyar termék esetében ez sajnos egyelőre a kereskedelemben fellelhető alapanyagok függvénye, de szívem szerint lenne egy padlizsán színű darab is a kollekcióban. Fekete, vagy valamilyen disztingvált, klasszikus szín biztos készül majd, és szerintem hasznos lenne egy oliv, vagy katonazöld is – ez trendszín lesz ismét.
Mészáros Anikó: Mik a további terveid?

Dévai Zsófia: Szeretném bővíteni a kollekciót további hasznos termékekkel, táskákkal, gyerekruházattal, olyan apróságokkal, amik megkönnyítik a hordozós mindennapokat, és amik nem csak hasznosak, hanem szépek is.

Köszönjük az információkat! Ősszel keressük majd a kabátokat!

Babycab kabát

0 Hozzászólás “Babycab hordozó és hordozós ruházat”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!