Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozás esőben-hóban-hidegben « Hordozni jó!

Hordozás esőben-hóban-hidegben

Kinézek az ablakon, megint esik az eső… A tavasz-ősz-tél állandó hordozós kérdésköre, hogy mit csináljunk, ha hideg van, esik az eső, hó. Mit vegyünk fel? Lehet mindenféle csodákat találni és kapni a neten a babatakarótól a mamponcsóig vagy hordozós kabátig, de én a legegyszerűbb megoldást tartom a legjobbnak: felvesszük a gyermeket a kendőbe, mint szoktuk, és közösen felveszünk egy jó nagy kabátot, hogy mindketten beleférjünk. Ez működik elöl hordozásnál és háton hordozásnál is, csak utóbbi esetben érdemes kicsit feljebb kötni a babát a szokásosnál. Ha elég magasan van, kényelmesen fel tudjuk venni a kabátot is. Pluszban elég egy sapka, sál, és már mehetünk is.
Az együtt öltözésnek nagy előnye, hogy ha bemegyünk egy meleg helyre (metróba, boltba stb.) könnyen le tudjuk venni a kabátot, és egyikünk sem melegszik be.
Én tavaly télre készítettem egy hordozós kabátot, de nem sokat hordtuk, nem szerettem, mert vagy csak segítséggel tudtam felvenni a kabátot, miután felvettem a hátamra Flórát, vagy Flórával együtt kellett felvennem a kabátot is, és ez kicsit nehézkes volt: Flóra feje átdugva a kabát nyílásán, én meg bűvészkedtem a kendővel.
Végül maradtunk a férjem egyik tollkabátjánál, az minden esetben nagyon jól bevált.
A másik, szintén időjárásra vonatkozó gyakori kérdés: hogyan hordozzunk 40 fokban. Erről majd egy másik bejegyzésben.

2 Hozzászólás “Hordozás esőben-hóban-hidegben”


  • >Köszönöm, hogy írtál a blogodról, még nem is találtam rá eddig :o)
    Felvettelek a kedvelt blogos linkek közé 🙂
    Remélem a lányok hagynak és akkor végig is olvasom blogod, nagyon izgi a bejegyzéscímek alapján. Nagyon köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet :))

  • >Celesztina! Üdvözöllek itt, és köszönöm, hogy felvetted az oldalt a blogos linkek közé!

Szólj hozzá!