Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozós kabát és programajánló « Hordozni jó!

Hordozós kabát és programajánló

Újra esik a hó. A tegnapi verőfényes napsütésben még nem gondoltam, hogy mostani bejegyzésemet mára az időjárás is aktuálissá teszi.

Tegnap ugyanis az Iparművészeti Múzeumban jártunk. Megnéztük az “Út a sikerhez” c. kiállítást (a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Iparművészeti Ösztöndíjasok 2009. évi beszámoló kiállítása).

A kiállításon megtekinthető a Babycab babahordozó ruházati kollekció is, Dévai Zsófia munkája. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyenek is ezek a ruhák. Egy rövid és egy hosszú kabátot, és egy poncsót csodálhattunk meg. Egyszerűen gyönyörűek! Babahordozási szempontból az a nagyszerű bennük, hogy a hordozóeszközre varrt cipzárok kapcsolódnak a kabát cipzárjához, így gond nélkül “szélbiztosan” zárható, ha rajtunk van a baba. Amikor pedig épp baba nélkül jövünk-megyünk, simán kabátként használható bármelyik. Nagyon csinosak, igazán nőies, divatos mind.

Én sokat hordoztam Flórát kabát alatt (néha még mostanában is). Ezek a kabátok többnyire jó nagy méretű, sportos darabok, hogy mindketten kényelmesen beleférjünk (a hordozás ezen módjáról itt írtam korábban). Néha elgondolkodom azon, milyen jó lenne babával is csinos-nőies kabátban járni. Hát most itt a lehetőség!

Babycab hordozós kabát

Hosszú kabát

Babycab babahordozó poncsó

Poncsó

Babycab babahordozó kabát

Rövid kabát

Babycab babahordozó kabát

Rövid kabát akcióban

Remélem, az elegáns fekete-fehér kollekció mellett idővel lesznek majd más színek is. A fotókon épp nem látszik, de háton és csípőn hordozáshoz is használhatóak a kabátok. Szívesen kipróbálnám mindegyiket, hogy teszteljem, hogyan férünk bele a három éves lányommal.

A kiállítás 2010. március 20-ig látható. Érdemes megnézni a többi ösztöndíjas munkáit is, és ne hagyjátok ki a múzeum többi kiállítását sem! A kicsit nagyobb gyerekeknek érdekes lehet a játékkiállítás is (meg felnőtteknek is jó móka :-)!

0 Hozzászólás “Hordozós kabát és programajánló”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!