Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Nemzetközi Babahordozó Hét 2010 « Hordozni jó!

Nemzetközi Babahordozó Hét 2010

Anya és gyermeke. Testközelség, összebújás, ölelés, érintés. Melegség, szabadság, odafordulás, segítség, törődés, meghallgatás, megérzés.
Ez mind a babahordozás….

Minden év őszén eljön az a pár nap, amit világszerte a babahordozás ünnepének szentelnek. Magyarországon az idén már 3. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Babahordozó Hetet. A rendezvényeken a babahordozásé, a kötődő nevelésé, a válaszkész gondoskodásé és a természetes babagondozásé a főszerep.

A Nemzetközi Babahordozó Héthez kapcsolódóan az Ölelés Babahordozó Szakmai és Érdekvédelmi Egyesület (röviden Ölbebaba) idén az eddigieknél is nagyobb szabású programsorozattal várja az érdeklődőket szeptember-október során szerte az országban, sőt, határon túl is. A 2010. október 3-9. között zajló központi rendezvénynek idén is a józsefvárosi Kesztyűgyár Közösségi Ház ad otthont. A Hét kiemelt témája idén az érintés pszichológiája, az apák szerepe, és az éjszakai gondoskodás, de a szombati napon részt vehet a látogató gyászról, császármetszésről vagy szexről szóló kiscsoportos beszélgetésen is. Ezeken kívül természetesen idén is lesz vásár, fotókiállítás, hordozóeszközbemutató, és tombola. A szervezők egész héten babahordozási- és szoptatási tanácsadással várják az érdeklődőket, a rendezvény zárásaként pedig színes családi programok, csocsóbajnokság és a Bran együttes ír táncháza csábítja a Kesztyűgyárba a családokat.

A 6. kerületben okt. 5-én délelőtt hordozókendő tanfolyamok lesznek várandósoknak és kisbabásoknak. A részletekért KATT ide!

Ugyanott 14 órától 16 óráig pedig előadás és beszélgetés “Kötődés-hordozás: gyermeknevelés természetesen, testközelben” címmel.

A 4. kerületi Babahordozó Klubban Chikánné Fényes Viktória babahordozási tanácsadó előadását hallhatják az érdeklődők a Káposztásmegyeri Közösségi Házban (1048 Bp. Lóverseny tér 6.) 2010. október 6-án 9 órától. Az előadás után hordozási tanácsadás, próbahordozás és bemutató lesz. A helyszínen lehetőség lesz különböző hordozóeszközök kipróbálásra.

Mindenkit szeretettel várunk!

A rendezvényről további információ, illetve a részletes program a www.babahordozohet.hu honlapon található.

 

 

0 Hozzászólás “Nemzetközi Babahordozó Hét 2010”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!