Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Trendi a hordozás? « Hordozni jó!

Trendi a hordozás?

Bár tudom, hogy szűkebb-tágabb baráti körömben a kötődő nevelés és a – többnyire ezzel együtt járó – hordozás és igény szerinti szoptatás teljesen elfogadott és bevált gyereknevelési elvek, de be kell látnom, hogy a teljes népességnek ez eléggé kis szelete. A társadalom egészét tekintve az ún. “alter anya” még mindig szinte kirakatban mutogatni való kuriózum.

A nagy átlag számára még mindig a negyedmilliós babakocsi és hasonló társai a trendi gyereknevelési kellékek. A hordozást sokan inkább egyfajta hóbortnak tekintik, mások amolyan “bölcsészes” dolognak titulálják (hogy miért? ki tudja!), azt mondják, ez egy új divat. Pedig a hordozás nagyon ősi módszer. És egyben trendi is, igen: újra felfedezzük az ősi ösztönt és tudást – megújult köntösben.
Íme egy “trendi” klip a hordozásról:

Szerinted trendi a hordozás?

 

3 Hozzászólás “Trendi a hordozás?”


  • >Ez a video! 😮
    übergáz!!!!

  • >úúúú az a magassarkú…

  • >Szerintem ez is amolyan "kinek a pap, kinek a papné" dolog (mármint hogy kinek tetszik, kinek meg nagyon nem…).
    Nekem pl. tetszik, hogy ezek a "vagány csajok" csináltak egy klipet és bevállalták benne a hordozást, ill. hogy pont arról szól. Lehet, hogy lehetett volna mást vagy másképp. Minden esetre ennek számomra az is az üzenete, hogy a hordozás nemcsak a "lila", elszállt szülők hóbortja, hanem nagyon is összefér a mai "modern" dolgokkal.
    Egyébként ha be van kapcsolva a számítógép, Flóra biztosan idejön és mondja, hogy "nézzük meg a táncolósat" 🙂

Szólj hozzá!