Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Beli Buba Babahordozó Iskola « Hordozni jó!

Beli Buba Babahordozó Iskola

Egy korábbi bejegyzésben csak megemlítettem a Beli Buba Babahordozó Iskolát (továbbiakban: BBBI), most szeretnék kicsit bővebben írni róla.
A BBBI a LANA tanfolyamhálózat magyarországi tagja.
1996-ban Svájcban Susi Milz hordozókendő tanfolyamot dolgozott ki, hogy segítsen az anyukáknak helyesen hordozni a kisbabájukat. A LANA tanfolyamhálózat – és ezzel összhangban a BBBI – célja továbbá, hogy a fenntartható gazdálkodás és a méltányos kereskedelem bővítésével elősegítse a környezet és Földünk védelmét.
Turi Nagy Éva Svájcban tanulta a babahordozást, tanfolyamvezetővé is ott vált, majd Magyarországra hozta ezt a módszert, s megalapította a BBBI-t, mely támogatja a családokat az igény szerinti hordozás és a tiszteletteljes, kötődő nevelés megvalósításában. Bővebben itt olvasható a bemutatkozás.
A mi életünk úgy alakult, hogy elöl hordozás tanfolyamon nem voltunk, a csípőn és háton hordozás tanfolyam volt az első, amin részt vettünk. Az elöl hordozás a barátnőm segítségével ment tanfolyam nélkül is, de a háton hordozásba nem mertem egyedül belevágni. Már majd’ egy éve élveztük a hordozás jótékony hatásait, amikor értesítést kaptam arról, hogy tanfolyamvezető képzés indul. Addig is mindenkinek ajánlottam a hordozást, sőt segítettem, ha kértek. Itt volt a remek alkalom, hogy képzett segítővé, tanfolyamvezetővé váljak. 2007 novemberében végeztem a tanfolyamvezető képzést, azóta tartok tanfolyamokat kismamáknak, anyukáknak, apukáknak.

0 Hozzászólás “Beli Buba Babahordozó Iskola”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!