Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 10 tipp: mi mindenre jó a hordozás? « Hordozni jó!

10 tipp: mi mindenre jó a hordozás?

Ha megkérdezek valakit, hogy mire jó a babahordozás, szinte biztos, hogy tud legalább egy praktikus szempontot mondani, amiért érdemes hordozni, és amiben a hordozás megkönnyíti a hétköznapjait.

A hordozást sok-sok élethelyzetben lehet használni, ezek közül sorolok fel jópárat ebben a bemutatóban. Célom az, hogy

– ha már használod a hordozást egyik vagy másik élethelyzetben, akkor ötleteket adjak, hogy hogyan lehet máskor és másképp is segítségedre a hordozód

– ha van olyan ismerősöd, aki mondjuk panaszkodik a közlekedés, a lift hiánya vagy a nyilvános szoptatás nehézségei miatt, neki is tudd ajánlani a hordozást mint praktikus segédeszközt

Akik rendszeresen hordozzák kisbabájukat, számtalan más kisebb-nagyobb dolgot fel tudnak sorolni, amiben mind-mind segítségükre van a hordozás, megkönnyíti a mindennapi életüket, előnyt jelent a napi teendőkben.

A te tapasztalataidat is várom a hozzászólásokban!

 

 

0 Hozzászólás “10 tipp: mi mindenre jó a hordozás?”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!