Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Gyermek hordozókendő « Hordozni jó!

Gyermek hordozókendő

Akinek van gyereke, tudja: a kicsik mindent utánozva tanulnak. A beszédet, a mozgást, de a törődést, gondoskodást is. Nagy szerencsém van, hogy egy fantasztikus kislány anyukája lehetek. Bizonyára a lányok többet babáznak és jobban utánozzák az anyai mintákat, de gyönyörűen megfigyelhető, hogy a lányom ugyanúgy gondoskodik a babáiról, ahogyan ezt tőlem is látta: szoptatja, pelenkázza, és persze hordozza őket.

Ez nem egyedi jelenség, ezért a hordozóeszköz gyártók ilyen szempontból is felkészültek a kicsik igényeire: lehet kapni olyan hordozókendőket, melyeket kifejezetten a gyerekek méreteire szabtak: ezzel a gyermek hordozókendővel ugyanolyan kendőjük lehet, mint édesanyjuknak, ugyanúgy hordozhatják ők is babájukat, mint édesanyjuk hordozta őket vagy a kistestvérkét! Sőt a nagyobbak saját kistestvérüket is hordozhatják benne.
A gyermekkendőknek szintén van kis zsebük, és kötésleírásuk!

Gyermek hordozókendő

Jelenleg a következő mintákban kapható:

Víz (fehér fekete csíkos)
Föld (szürke levélmintával)
Rózsa
Rubin
Nyár
Forrásvíz
Havasi Gyopár
Kék Csillag

Ez a kendő 30cm széles, kb. 3 méter hosszú.

Jelenleg nem rendelhető!

Flóra pl. így hordoz – és persze mesél közben 🙂

Baba hordozókendőben

 

 

0 Hozzászólás “Gyermek hordozókendő”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!