Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozókendő tanfolyamok kisbabásoknak: A csípőn és háton hordozás változatai « Hordozni jó!

Hordozókendő tanfolyamok kisbabásoknak: A csípőn és háton hordozás változatai

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már hordoznak, de szeretnék tudásukat tökéletesíteni, szeretnének új dolgokat, újabb kötéseket tanulni, vagy csak a tudásuk felfrissítésére van szükségük.

Jövök-megyek a neten, olvasok itt és ott a fórumokon, sorra találkozom hordozós kérdésekkel, problémákkal: nem sikerül tökéletesre a háti kötés, majd’ kiesik belőle a babám; lecsúszik a kendő a vállamról; vág, húz, kényelmetlen; jön a meleg, mit csináljak, hogyan hordozzak? – és sorolhatnám még végestelen-végig. Fórumon, írásban nehezebb tanácsot adni, mint személyesen.
A csípőn és háton hordozás változatai c. tanfolyam többek között épp arra való, hogy válaszokat kapj, ha a hordozás során kérdések merülnek fel benned. Vagy megkapd a szükséges segítséget és támogatást, ha úgy érzed, valamiért nem jó vagy nem biztonságos a kötésed. Tisztázzuk az apró részleteket, hogy igazán biztonságos és kényelmes legyen a hordozás. Megtaláljuk azt a kötést a sok közül, amely neked és a babádnak épp a legmegfelelőbb.
A tanfolyam azoknak szól, akik már hordoznak, de többet szeretnének. Ezen a tanfolyamon lehetőség van a hordozással kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés megbeszélésére, valamint további csípő és háton hordozós kötéseket tanulunk, pl. hogy ha meleg van, tudjuk variálni, és azt használni, amelyiknél a legkevesebb anyag fedi a babát és persze minket.
Kedves hordozó anyukák és apukák! Szeretettel látlak titeket egy ilyen találkozón!
Tudj meg minden lényegeset a babahordozásról és a hordozókendőről!

Hordozókendő tanfolyamok várandósoknak és kisbabásoknak

0 Hozzászólás “Hordozókendő tanfolyamok kisbabásoknak: A csípőn és háton hordozás változatai”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!