Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /chroot/home/hordozni/hordoznijo.hu/html/wp-content/plugins/contus-hd-flv-player/install.php on line 26 Hordozókendő tanfolyamvezetői képzés « Hordozni jó!

Hordozókendő tanfolyamvezetői képzés

Amikor hordozni kezdtük a lányunkat, biztos voltam abban, hogy ez olyan fantasztikus dolog, amit minden szülőnek meg kell mutatnom. Ezért végeztem el a hordozókendő tanfolyamvezetői képzést három éve, hogy szakszerűen tudjam átadni ezt a tudást a kismamáknak, anyukáknak és apukáknak.

Ha te is hordozol, már megélted, hogy milyen nagyszerű lehetőség a babának és a szülőknek is. Ha te is úgy érzed, segíteni szeretnéd a családokat, hogy megtapasztalják ezt a csodát, ITT jelentkezz a Beli Buba Babahordozó Iskola tanfolyamvezetői képzésére!

Hordozókendő tanfolyamvezetői képzés

Svájcban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában és Magyarországon több, mint 450 LANA hordozókendő – tanfolyamvezető működik, akik nagy odaadással és meggyőződéssel dolgoznak azon a
célon, hogy újra több baba és mama élvezze a babahordozás sok előnyét a mi kultúrkörünkben is.
A Beli Buba Babahordozó Iskola a LANA tanfolyamhálózat magyarországi ága. Továbbképezzük magunkat, tapasztalatokat cserélünk és minőségellenőrzéseket végzünk.

LANA Schweiz

Beli Buba Babahordozó Iskola

0 Hozzászólás “Hordozókendő tanfolyamvezetői képzés”


  • Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!